Ontdek de kracht van samen

Sluit je aan bij de VIFE TRIBE, waar verbinding, kennis, expertise en inspiratie samenkomen. In deze community delen we successen, uitdagingen en inzichten, waardoor iedereen sterker wordt. Dit is jouw plek om te groeien, te leren en te bloeien, omringd door een netwerk van ondernemende vrouwen die net als jij streven naar een gezonder, gelukkiger en succesvol leven.

Het is een online community met gemiddeld 4 offline evenementen per jaar.
Het eerste offline evenement vindt plaats op vrijdag 21 juni 2024 op een locatie in Noord-Brabant.

VIFE Empower Evenement
00
dagen
00
uren
00
minuten

Zoek en gij zult vinden in FAQ

Staat jouw antwoord hier niet tussen en zit je nog met een vraag? Stuur mij dan een bericht, ik beantwoord je vragen graag met liefde.

Neem contact op
Wat kan ik doen in de Tribe?

De VIFE TRIBE is een online community met 3-4 keer per jaar een offline event. Het is een community vol met ondernemende ambitieuze vrouwen die willen groeien op persoonlijk en zakelijk vlak. Binnen de tribe delen we successen, uitdagingen en inzichten, waardoor iedereensterker wordt. Er wordt kennis gedeeld door professionals met verschillende expertises.
Dit is jouw plek om te groeien, te leren en te bloeien, omringd door een netwerk van ondernemende vrouwen die net als jij streven naar een gezonder, gelukkiger en succesvolleven.

Hoe meld ik mij aan bij de Tribe?

Hiernaast kan jij jouw naam, telefoonnummer en emailadres achterlaten. Op deze manier meld jij je (gratis) aan voor de wachtlijst. Ik, Hannah, neem dan contact met je op. Zet donderdag 29 februari om 10.00 uur in jouw agenda, dan zal namelijk de live (online) lancering plaatsvinden. Er komt een replay beschikbaar, maar live erbij zijn geeft je de gelegenheid kans te maken op strategiesessies t.w.v. €1.500,-

Wat is Discord?

Discord is een online platform dat wordt gebruikt voor de TRIBE. Binnen dit platform wordt kennis gedeeld, zijn er chat mogelijkheden om te sparren met andere ondernemende vrouwen, kan jij je vragen stellen. Alle communicatie loopt via Discord, je ontvangt na aanmelding van de VIFE TRIBE (en na de lancering) een link om een account aan te maken.

Moet ik betalen om aan te melden?

De VIFE TRIBE zal in eerste instantie volledig gratis zijn. Gezien de community nog opgebouwd wordt kan jij hier dus als eerste gratis gebruik van maken. Ik garandeer je dat je alsnog onwijs veel waarde ontvangt, dus laat je niet beïnvloeden doordat het gratis is.

Kan ik de Tribe ook weer verlaten?

De VIFE TRIBE is een omgeving waarbij ondernemende vrouwen samenkomen om elkaar te inspireren, motiveren en te laten excelleren. Ervaar jij op een gegeven moment dat de omgeving niet meer bij jou past, dan kan jij uiteraard elk gewenst moment er uit stappen. Ik zal er echter, samen met de andere vrouwen, voor zorgen dat het een omgeving is die jij niet wilt verlaten 😉

Is het volledig online of ook offline?

De TRIBE zelf is volledig online. Echter organiseer ik 3 à 4 keer per jaar een offline event, dit zal telkens op een centrale locatie in Nederland zijn. Ik geloof sterk in de kracht van het combineren van online en offline verbinding. Offline regelmatig samenkomen met activiteiten en elkaar beter leren kennen, zal voor een nog sterkere verbinding online zorgen. De data van de offline events zal altijd via Discord worden gecommuniceerd.