Waar vitaliteit en passie samenkomen

Waar vitaliteit, passie en ondernemen samenkomen. Bij Vife draait alles om het ontsluiten van jouw ware potentieel. Ik ben een toegewijde professional, gepassioneerd door welzijn en persoonlijke groei. Als vitaliteitscoach begeleid ik ondernemende vrouwen naar meer energie, rust in hun hoofd en een succesvol leven vol voldoening.

Hier ontdek je mijn verhaal, mijn missie en de unieke benadering die Vife onderscheidt.

Bestaansrecht
ieder verhaal
kent een
hoofdpersoon

Hannah's inspirerende reis van overleven naar echt leven

Ontdek het verhaal van Hannah, van een hectisch leven vol uitdagingen tot haar ontwaken als vitaliteitscoach en personal trainer. Lees hoe zij haar strijd tegen multiple sclerose (MS) transformeerde in een bron van kracht en inspiratie.

Mijn missie

Vitaliteit als levensstijl

Ik ben toegewijd aan het creëren van een wereld waarin vitaliteit en mentale kracht de norm zijn. Mijn missie en visie weerspiegelen mijn diepe overtuiging dat iedereen het recht en de mogelijkheid moet hebben om een optimaal leven te leiden.

Bevorderen van
duurzame verandering

Ik streef naar het bewerkstelligen van blijvende veranderingen in levensstijl. Mijn focus ligt op het creëren van gezonde gewoontes en gedragspatronen die standhouden, waardoor mijn klanten een leven lang kunnen genieten van vitaliteit en welzijn.

Versterken door deskundigheid

Deskundige begeleiding staat centraal in alles wat ik doe. Ik werk dan ook graag samen met andere professionals die gespecialiseerd zijn in diverse aspecten van gezondheid en welzijn. Op deze manier kan ik in samenwerking met hen resultaat garanderen.

Harmoniseren van
lichaam, ziel en geest

Ik geloof in een holistische benadering. Mijn trajecten zijn ontworpen om niet alleen fysieke fitheid te bevorderen, maar ook mentale veerkracht en emotioneel welzijn, wat essentieel is voor een volledig, voldoenden ondernemend leven.

De kracht van de cyclus

Elke vrouw heeft er mee te maken en toch leren we er maar weinig over, onze hormonale cyclus. Binnen deze cyclus ligt zo enorm veel kracht, dat het bijna een schande is hier geen gebruik van te maken. De kracht van de cyclus is dan ook iets dat ik mee neem binnen mijn trajecten.

Echte vrouwen,
echte veranderingen.

Lees de ervaringen van vrouwen die samen met mij hun pad naar vitaliteit hebben bewandeld.

"Hannah ervaar ik als een top coach die altijd met een good mood voor je klaarstaat, zelfs buiten de geplande momenten indien nodig. Ze is geduldig, en laat je erg op je gemak voelen. Van haar deskundigheid zal je direct overtuigd zijn zodra je met haar in gesprek gaat, de holistische benadering zorgt ervoor dat zich onderscheidt van andere coaches en om te garanderen dat ze altijd hoge kwaliteit levert is ze altijd up-to-date. Bovenal is ze fijn mens die je weet te pushen of juist halt te roepen wanneer nodig."

Ishara Ibrahim

Personal training & coaching

"Ik vond het een goede en leerzame workshop. Complimenten hiervoor. Je brengt de informatie rustig ,duidelijk en je gebruikt taalgebruik wat voor iedereen is te volgen. Ik houd mij zeker aanbevolen voor meerdere workshops en ik ben sinds de workshop weer bewuster bezig met mijn balans van sporten, werk, privé, rust, eten en etc."Levi Verheijen

Deelgenomen aan een workshop

"Hannah is een fijne PT trainster. Ze luistert goed naar je aan het begin van iedere training en past daar je trainingsschema op aan. Ik ervaar dat als erg prettig. Ze stimuleert me om het beste uit mezelf te halen. Hierdoor al enig resultaat geboekt. Ze kijkt niet alleen naar het fysieke gezondheid maar ook naar je mentale gezondheid, waardoor ik me echt gezien voel en op een fijne manier aan het werken ben aan mijzelf."


Inge v. Grinsven

Personal training

"Ik heb onlangs de workshop Vitaal en Gezond 2024 van Hannah gevolgd.. Ik ben een hoop goede tips rijker geworden. Ik vind Hannah heel kundig en inspirerend"

Mascha van Oirschot

Deelgenomen aan een workshop

"Super fijne coaching. Ik ben al meerdere keren gecoacht door Hannah. Ze vraagt door en houd je een spiegel voor op de meest positieve manier"

Nancy Rouschop

(online) 1:1 coaching & online groepsprogramma

"Hannah is enorm enthousiast en brengt dit op jou over. Hannah kan moeilijke zaken makkelijk maken door haar goede uitleg 👍Ik ben erg blij dat ik het Vitaliteit programma gevolgd heb en vind dit een echte aanrader voor iedereen die zich vitaler wil gaan voelen."Gera Coumans

Deelgenomen aan online groepsprogramma

"Hannah is geweldig.. Naast dat ze veel kennis in huis heeft, is ze ook een super fijn persoon om mee te werken. Ze voelt goed aan waar je behoefte aan hebt tijdens de training. Of dat nou motiveerde woorden zijn of een luistert oor, dit gaat automatisch. In korte tijd heb ik al veel progressie geboekt met wekelijks PT en een op maat gemaakt trainingsschema. Ik ben heel benieuwd hoe dit op langere termijn gaat uitpakken voor mij."

Anne Broeren

Personal training + losse coach sessies

"Lieve hannah, zonder oordelen. Met veel kennis onze sessies gedaan. Ik heb er mooie gouden mantra's aan over gehouden. En vooral het weer van een andere kant kunnen bekijken/belichten. De puzzelstukjes die ik al had vallen nu steeds mooier op zijn plek. Het lijkt nog niet het einde inderdaad we will meet again. 😊. Liefs... en knuffels van mij"

Cindy v. Pelt

1:1 coaching

Zet vandaag de stap naar vitaliteit

Jouw pad naar persoonlijke groei en zakelijk succes begint hier. Ontdek wat mogelijk is met een vrijblijvende inzichtsessie of neem direct contact op om jouw vragen te bespreken.