Ontdek hoe persoonlijke begeleiding je dichter bij je doelen kan brengen

Met mijn trajecten focussen we op jouw groei, zowel fysiek als mentaal, met deskundige adviezen en motivatie. Of je nu gezonder wilt leven, prestaties wilt verbeteren of balans zoekt, ik sta klaar om dit samen met jou te realiseren.

De empowerment methode

Gemiddeld zijn we 40% van onze wakkere tijd bezig zijn met ons werk. Al helemaal als ambitieuze vrouwelijke ondernemer.

Je staat altijd ‘aan’ en je hebt (te) veel verantwoordelijkheden. Jij bent tenslotte de draaiende kracht achter jouw onderneming. Niet heel gek dat vitaliteit vaak als laatste punt op je agenda staat. Als het al op je agenda staat. Maar vergis je niet, het succes van jouw onderneming staat of valt met jouw vitaliteit.

Mijn coachtrajecten zijn speciaal ontworpen voor vrouwelijke ondernemers die meer uit hun onderneming, en zichzelf, willen halen.

Image caption goes here

Wat levert mijn coachtraject jou op?

Creëer een leven vol energie, rust in jouw hoofd en succes door o.a. inzicht te krijgen in jouw cyclus.

Leer waar je naartoe wilt en hoe daar te komen. Bouw aan een krachtige mindset door beperkende overtuigingen en patronen te onderzoeken en te doorbreken.
Dompel je onder in een omgeving waarbij de vrouwelijke kracht elkaar inspireert, aanmoedigt en elkaar laat excelleren.

Na het 1-op-1 coach traject heb jij een krachtig en vitaal fundament gebouwd.
Jij hebt geleerd hoe om te gaan met tegenslagen, jij weet hoe jij jezelf op één kan en mag zetten en weet jij hoe jij jouw vitale krachtige fundament kan behouden.
Om dit te bereiken heb ik de empowerment methode ontwikkeld, om jou volledig in jouw kracht te zetten!

"Na het 1:1 coachtraject heb jij een krachtig en vitaal fundament gebouwd.
Jij hebt geleerd hoe om te gaan met tegenslagen, jij weet hoe jij jezelf op één kan en mag zetten en weet jij hoe jij jouw vitale krachtige fundament kan behouden."

Hoe ziet een traject eruit?

Bouw jouw lichamelijk pensioen
Aan de hand van leefstijlmonitoring krijg jij een gepersonaliseerd voedingsplan, trainingsplan en herstelplan. Jij leert hoe jouw lichaam te voeden, te trainen en te herstellen (rekening houdend met jouw cyclus) om een krachtige vitale ondernemende vrouw te worden die lekker in haar vel zit en dit ook uitstraalt. Zo gaat jou financiële pensioen pas echt van waarde zijn, als jouw lichamelijk pensioen (en mentale) het kan bijbenen.

Bouw jouw mentale pensioen
Binnen het traject leer jij dat er ook een ‘uit’ knop zit aan het constant ‘aan’ staan. Je leert hoe je focus creëert, behoudt en toepast op de dingen die daadwerkelijk belangrijk zijn. Je leert te ontspannen zodat er rust in je hoofd komt en ruimte ontstaat voor creativiteit die jij weer kan inzetten binnen jouw werk. Je leert hoe jouw cyclus invloed heeft op onze gedachten en hoe hiermee om te gaan zodat jij grip krijgt en behoudt.

Wat is de empowerment methode?

Jij bent uniek, jouw traject ook. Maar hoe verschillend we ook van elkaar zijn, zijn er ook heel veel overeenkomsten. Vanuit mijn holistische benadering heb ik de empowerment methode ontwikkeld met daarin onderstaande bewezen fasen.

Fase 1. Warming up
Je wilt een doel behalen, maar weet niet waar te starten.
We brengen in kaart hoe jij momenteel in het leven én jouw onderneming staat. Dit is het startpunt van de reis die we gaan maken.

Fase 2. Roadmapping
Aan het doel dat jij voor ogen hebt koppelen we een persoonlijk actief stappenplan, zodat jij met structuur en helderheid jouw doel kan realiseren.

Fase 3. Filmscript*
Welk gedrag, acties en gedachten passen bij de persoon die jij wilt zijn? In het traject gaan wij samen een filmscript opstellen die gekoppeld is aan de persoon die krachtig, gelukkig en vitaal door het leven gaat.
* Het filmscript wordt enkel in zijn volledige vorm ingezet binnen het 6 en 12 maanden traject.

Fase 4. On the road
Gedurende de reis, sta ik naast jou om  je te steunen, begeleiden en te coachen. We gaan dit samen aan, zodat we er zeker van kunnen zijn dat jij jouw doel gaat realiseren.

Naast het 1:1 traject dat je met mij samen aangaat, wordt je ook onderdeel van een hechte warme TRIBE. Binnen deze TRIBE komen ambitieuze ondernemende vrouwen samen, die net als jij, begrijpen dat hun gezondheid hand in hand gaat met hun succes en voldoening in hun leven en onderneming.

Je maakt deze reis niet alleen. Naast de community die jou steunt, motiveert en laat excelleren zal ik naast je staan om er zeker van te zijn dat jij jouw doelen realiseert.

Ik bied de mogelijkheid om 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden met mij samen te werken. Ben jij klaar om next level te gaan in jouw leven én jouw onderneming? Plan dan een vrijblijvende inzichtsessie met mij in. Spreek ik je dan!

Zet vandaag de stap naar vitaliteit

Jouw pad naar persoonlijke groei en zakelijk succes begint hier. Ontdek wat mogelijk is met een vrijblijvende inzichtsessie of neem direct contact op om jouw vragen te bespreken.