top of page

“De weg van bedrijfsconsultant naar vitaliteitscoach en personal trainer. Noodgedwongen, maar het beste dat kon gebeuren.”

Mijn missie

Het is mijn missie om de wereld vitaler en mentaal krachtiger te maken en hiervan de norm te maken. Ik ben ervan overtuigd dat als een vitale leefstijl binnen jouw werk niet gestimuleerd wordt, je dit ook niet in je privé leven kan naleven. Dit is dan ook de reden waarom ik mij enkel op de zakelijke markt richt. (dream big, start small).

Plan met mij een vrijblijvende inzichtsessie en help mij in mijn missie naar een vitale en mentaal krachtige wereld.

_edited.jpg
IMG_8861.jpg

Mijn verhaal

Mijn leven zag er jaren geleden misschien wel uit zoals dat van jou nu.

Druk en veel aan het werk, een geweldig leuk en bruisend sociaal leven met feestjes, borrels en festivals, ik sportte 2-3x per week, hing soms avondjes lekker op de bank te ‘relaxen’ voor de tv en dacht best gezond te leven en een prima leven te hebben.

 

Na een auto-ongeluk en dik 2 jaar later zo goed als verlamd te zijn geraakt met gevolg de diagnose multiple sclerose (MS), werd mij duidelijk dat mijn leven helemaal niet zo prima was en dat mijn lichaam daar dus ook anders over dacht.

Ik stond altijd ‘aan’, was aan het “rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan”. Ik was aan het streven naar meer en beter, (onbewust) vanuit een ego dat bevestiging wilde.

Nadat mijn lichaam het letterlijk deels had opgegeven (door de MS) ging ik op onderzoek uit, op zoek naar een manier om het beste uit mijzelf en mijn leven te halen.

Ondanks dat de MS altijd een deel van mij zal zijn, is het mij gelukt te genieten van elke dag en te leven naar de meest vitale en beste versie van mijzelf. Inmiddels omgeschoold tot vitaliteitscoach en personal trainer om vanuit deze rol jou te begeleiden naar jouw optimale, vitale en beste versie van jezelf. 

Door mijn rationele zijn, dat ik inmiddels goed weet te combineren met mijn emotionele zijn, weet ik goed te schakelen tussen praktische zaken en het bieden van een luisterend oor. Ik geef je een schop onder je reet waar nodig, ik zet je de spiegel (liefdevol) voor en creëer de ruimte om meer in contact te komen met jezelf. Dit doe ik vanuit een holistische en pragmatische visie en aanpak. Ik weet ingewikkelde theorie te vertalen naar begrijpbare taal en om te zetten naar praktische tools. Ik ben er voor je om de bomen in het bos te kappen (niet letterlijk: we need more damn trees!) zodat jij helder naar jouw doel kan werken en een vitaal leven kan gaan leven.

Wil je mijn volledige verhaal lezen? Ik schreef hier een blog over.

bottom of page