top of page

Trainingsschema

Of je nu aan het begin van jouw fitness journey staat of dat je al een hele weg hebt afgelegd. Het is hoe dan ook een persoonlijk proces. Standaard gemaakte trainingsschema’s helpen je misschien de eerste paar weken goed op weg, maar daarna zal je er niet veel baat bij hebben. Waarom? Omdat jij uniek bent, bepaalde voorkeuren hebt, je misschien door een blessure een schema niet volledig kan doorlopen etc. Er zijn talloze redenen te bedenken waarom die schema’s niet het resultaat geven wat je wilt. 

Aan de hand van een gepersonaliseerd trainingsschema kan jij aan de slag met trainingen die voor jou en jouw doel zijn gemaakt. Zo ga jij eindelijk wel resultaten behalen!

Schema voor 1 dag in de week €40,-

Schema voor 2 dagen in de week €60,-

Schema voor 3 (of meer) dagen in de week €80,-

Voedingsanamnese

Ook voor een voedingsschema geldt dat een standaard schema, jou misschien de eerste paar weken goed op weg helpt. Maar ga jij de rest van je leven een schema volgen? Ik vermoed het niet. Maar hoe ga je het dan wel duurzaam maken als je niet leert hoe je zelf een voedzaam voedingspatroon kan creëren naar jouw wensen, mogelijkheden en voorkeuren. Bij een voedingsanamnese analyseer ik jouw huidige voedingspatroon, aan de hand daarvan krijg je een uitgebreide analyse hoe jij dit voedingspatroon kan optimaliseren. 

Je ontvangt theorie en basis kennis, tips en ideeën waarmee jij op een duurzame manier jouw voedingspatroon kan optimaliseren. 

Voedingsanamnese incl. één coachsessie voor implementatie €149,- 

Let op: genoemde prijzen zijn excl. BTW

bottom of page