top of page

PT Plus coachtraject

Ontdek de kracht van een speciaal ontworpen coachtraject voor vrouwelijke ondernemers door een vrouwelijke ondernemer. Ik garandeer jou dat jij de tools en begeleiding ontvangt om jouw potentieel te benutten.

Dit zal voor zowel persoonlijke als zakelijke groei en succes zorgen.

Als vrouwelijke ondernemer weet je hoe belangrijk het is om jezelf en je bedrijf gezond en energiek te houden.

Dit PT Plus traject, gericht op vitaliteit, biedt je de nodige tools en begeleiding om zowel fysiek als mentaal in topconditie te komen en te blijven.

Aan de hand van personal trainingen, coachgesprekken, voedingsanamnese en toegang tot veel kennis rondom mindset, slaap & herstel en stress & ontspanning leer jij het beste uit jezelf en jouw onderneming te halen.

 

Ben je nieuwsgierig naar dit traject en ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Plan dan geheel vrijblijvend met mij een inzichtsessie in.

Tijdens deze inzichtsessie leer je mij, Hannah (jouw coach), kennen en ontdek je al de magische wereld van vitaliteit en wat dit voor jou kan betekenen. Je krijgt inzicht in waar je momenteel staat en waar je graag naartoe wilt. Je krijgt al de eerste tools van mij om een eerste stap zetten naar een vitalere beste versie van jezelf voor jezelf en jouw onderneming

Uiteraard vertel ik je ook meer over het traject, de inhoud ervan, de investering en de duur etc. 

 

Klik hier voor het inplannen van een inzichtsessie.

bottom of page