top of page

PT Plus coachtraject

Gemiddeld zijn we 40% van onze wakkere tijd bezig zijn met ons werk. Al helemaal als ambitieuze vrouwelijke ondernemer.

Je staat altijd ‘aan’ en je hebt (te) veel verantwoordelijkheden. Jij bent tenslotte de draaiende kracht achter jouw onderneming. Niet heel gek dat vitaliteit vaak als laatste punt op je agenda staat. Als het al op je agenda staat. Maar vergis je niet, het succes van jouw onderneming staat of valt met jouw vitaliteit.

 

Het PT plus coachtraject is een traject speciaal ontworpen voor vrouwelijke ondernemers die meer uit hun onderneming, en zichzelf, willen halen.

Dit levert het PT Plus coachtraject op.

Met een overvolle agenda is de kans groot dat je niet aan vitaliteit toe komt. Nou, met het PT Plus traject dus wel. Leer hoe je omgaat met drukte in je hoofd en hoe je die rollercoaster aan gedachten die maar door lijkt te razen tot een halt brengt. Zo krijg je weer grip op wat jij belangrijk vindt in het leven en de  ruimte om te ontdekken waar je energie van krijgt.

 

Schep rust in je hoofd en krijg inzicht in jouw krachten, behoeften en kansen zodat jij weet waar je naartoe wilt. Samen gaan we ontdekken hoe jij hier het beste naartoe kan werken.   

Hoe ziet een traject eruit?

Jij bent uniek, jouw traject ook. Maar hoe verschillend we ook van elkaar zijn, zijn er ook heel veel overeenkomsten. Uit onderzoek blijkt dat gedragsverandering naar een gezonde(re) leefstijl minimaal 4 maanden in beslag neemt. Dit heeft meerdere oorzaken, zo start het altijd met een stuk onderzoek (bewustwording), het maken van een plan, het implementeren van het plan, bijsturen van het plan en dan het plan herhaaldelijk uitvoeren om hier gewoonten van te maken.

Stap 1. Inzichtsessie

Indien je na de inzichtsessie hebt besloten om een samenwerking aan te gaan, is het tijd voor een deepdive. Hoe zien jouw dagen en weken er momenteel uit? Om dit te doen ga je minimaal één week alles dat je doet monitoren. Dit houd je bij in een daarvoor ontworpen format dat je van mij ontvangt. Tijdens het monitoren zal er ook een bewegingsanalyse plaatsvinden zodat ik een op maat gemaakt trainingsschema voor je kan maken. Geen zorgen, ik houd altijd rekening met niveau, blessures, behoeften, mogelijkheden en doelen.

Stap 3. Het traject

Heb je meer behoefte aan extra coaching? Of wil je liever nog wat extra personal training in je schema? De tussentijdse evaluatie is hét moment om deze punten te bespreken. zo blijft de progressie erin en houden we onze eyes on the prize.

Tijdens de inzichtsessie krijg je inzicht in waar je momenteel staat en waar je graag naartoe wilt. Ook krijg je in deze sessie al de eerste tools om een eerste stap zetten naar een vitalere versie van jezelf. Natuurlijk maken we tijdens deze sessie ook uitgebreid kennis. Zijn we een perfecte match? Dan begeleid ik jou tijdens je ontdekkingsreis naar een vitale, ondernemende professional.

Stap 2. Monitoren

Tijdens het traject worden er doelen gesteld en wordt er een duidelijk plan van aanpak geschreven. Met dit plan gaan we samen aan de slag. Van personal trainingen en coachgesprekken tot aan de wekelijkse updates. We doorbreken overtuigingen en patronen die jou niet meer dienen en we implementeren routines en gewoonten waar jij je goed bij voelt.

Stap 4. Tussentijdse evaluatie

Stap 5. Afronding traject

Jij bent samen met mij een ontdekkingsreis aangegaan. Tijdens deze reis ben je tot inzichten gekomen en sta je weer dichter bij jezelf. Je staat nu in je eigen kracht en ervaart de rust in je hoofd waar je in het begin van deze reis zo naar op zoek was. Meer energie en vertrouwen in jouw onderneming én jouw leven. Nu is het tijd om op je eigen benen te staan en alles wat je de afgelopen maanden hebt geleerd mee te nemen in jouw vitale leven.

Nog niet overtuigd om te investeren in jezelf? Laat mij twee scenario’s voor je schetsen:

Je ervaart regelmatig stress op het werk, bent druk in de weer om de kinderen naar school of andere activiteiten te brengen, kampt met overgewicht, slaapt slecht en zit daardoor laag in je energie. Kortom, je hebt de motivatie niet om een vitale levensstijl na te streven, laat staan de tijd. “Pff sporten, wie heeft daar nog tijd voor tegenwoordig?” Klinkt bekend?

Scenario 1

Scenario 2

Hier ben ik zelf het voorbeeld. Iemand die elke dag enthousiast uit bed stapt, want het is een nieuwe dag met het gevoel, ik mag weer. Ik ben iemand die prioriteit geeft aan een voedzaam voedingspatroon, voldoende herstel en optimale slaap. Daarnaast plan ik genoeg tijd en ruimte in mijn agenda om te gaan trainen waardoor ik geen overgewicht heb en even, los van de MS, een onwijs gezond, vitaal sterk lichaam heeft. Nog belangrijker: ik heb rust in mijn hoofd.

Lees deze twee scenarios nog een keer, laat het even op je inwerken,  en sta even stil bij jouw keuze.

Kies je voor scenario 1? Waarbij weinig energie, veel negatieve (chronische) stress, weinig motivatie en constant maar je best moeten doen om alle ballen hoog te houden de norm is?

 

Of kies je voor scenario 2? Je geniet van elke dag en wat het leven je brengt. Bij tegenslagen blijf je overeind want je vertrouwt op je eigen kennis en kunde. Jij weet wat je energie geeft en bent trots op de persoon die je elke dag mag zijn. Je hebt controle over je eigen leven en de keuzes die je maakt.

 

Ik heb deze vraag al eens eerder gesteld aan een volle zaal met meer dan 200 mensen: iedereen koos voor scenario 2. Scenario 2 voelt misschien als een utopie, of iets dat nog veel te ver van je bed ligt. Maar ik beloof je: jij hebt deze keuze.

Het is echter wel belangrijk om te beseffen dat jij, en jij alleen degene bent die deze keuze kan maken.

Het PT Plus Coachtraject is voor jou als je:

  • Rust in je hoofd wilt

  • De energie wilt om te floreren in jouw onderneming én om te floreren als ondernemende professional; partner; vriendin; moeder zijnde

  • Je in Tilburg of in de buurt van woont. Of je bent bereid naar Tilburg te reizen

  • De meerwaarde ziet van in jezelf investeren

Het PT Plus Coachtraject is niet voor jou als je:

  • Commitment mist tijdens deze samenwerking

  • Wilt gaan voor de snelle, gemakkelijke weg

  • Niet bereid bent om moeilijke keuzes te maken

  • Niet bereid bent te investeren in jezelf (tijd, energie, geld)

Wat zeggen anderen over dit traject?

Suzanne - Contentspecialist 

Ik geef de coaching een 10. Omdat ik je een super fijn persoon vind. Empatisch, puur, nuchter, grappig, zacht maar streng wanneer ik het nodig heb. En je geeft me veel handvaten. Die volgens jou passend zijn bij mij. Tot nu toe heb ik geen mismatch gevoeld in de dingen die we doen of die je voorstelt.

Anne - Grafisch ontwerper

Uit het coachingstraject wat ik de afgelopen maanden heb gevolgd is gebleken dat de doelen die je maakt, niet altijd met twee vingers in je neus te behalen zijn. Dit is geen falen wat je doet maar een reis dat je maakt. Hannah springt hier moeiteloos op in en geeft je gaandeweg handvaten die je verder helpen. Hierdoor krijg je wel degelijk het gevoel dat je progressie maakt en dat werkt motiverend.

Zit je nog met vragen? Schroom dan niet om mij even een berichtje te sturen, of kijk even bij FAQ. Misschien staat daar je vraag wel tussen.

bottom of page