Trajectmogelijkheden

Mogelijkheden voor individuen en organisaties

Bepalen van doelen met als resultaat duurzame gedragsverandering.

Weet jij goed wat je wilt maar vind je het lastig om dit daadwerkelijk om te zetten naar concreet gedrag? Weet je niet goed waar te beginnen, of begin je regelmatig maar sluipt oud gedrag er weer bij in? Dan is dit traject voor jou!
Bepalen van doelen met als resultaat duurzame gedragsverandering bij Vife 'A Vital Life' is de manier.
Niet een hele waslijst aan doelen en dromen die je niet waar kunt maken. Samen gaan we op zoek naar realistische maar uitdagende en leuke doelen. Uiteraard gaat dit gepaard met wat tips & tricks hoe deze te kunnen realiseren. 
Vul het inschrijfformulier in en ik neem contact met je op!

Vitaliteit voor jouw organisatie

Afgelopen 2 jaar hebben veel van ons thuis moeten werken. Voor sommigen is dit misschien best fijn geweest. Echter zal dit voor velen ook nadelen met zich mee hebben gebracht:

- Het kan ervoor hebben gezorgd dat uw werknemers en-/of collega's uit hun ritme zijn.

- Ze zijn misschien wel in een sociaal isolement terecht zijn gekomen.

- Het kan zijn dat er minder motivatie is door o.a. het ontbreken van contact en steun met collega's.

- Werknemers/collega's die minder goed in hun vel zitten.

- Werknemers/collega's die misschien langere tijd ziek zijn geweest.


Deze nadelen kunnen er echter voor hebben gezorgd dat het verzuim binnen de organisatie is gestegen en de productiviteit gedaald, dit wilt je uiteraard het liefst andersom zien. Het verzuim willen we zien dalen en de productiviteit willen we laten stijgen. 

Wilt u uw organisatie en zijn werknemers een boost geven die zij verdienen? Ik kan u (i.s.m. LEVF www.levf.nl) hierin ondersteunen en op weg helpen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur mij dan een mail en ik neem contact met u op. 

Flexibele coaching

Flexibele coaching is gericht op coaching op de momenten dat jij het nodig hebt. Soms zijn er perioden waar je het goed alleen kan en soms zijn er perioden dat je even wat extra hulp kan gebruiken. Jij plant een sessie in wanneer jij dat wilt! Om deel te kunnen nemen aan dit pakket dien je eerst eenmalig een intake te in te plannen. 

Intake eenmalig

Via Vife 'A Vital Life' bied ik mijn coachees de waardevolle begeleiding en ondersteuning die ze nodig hebben en verdienen. Om ook daadwerkelijk jou als persoon echt te kunnen helpen en te begeleiden is een intake nodig om een goed en compleet beeld te krijgen van jouw hulpvraag. 
Geen standaard riedeltje, maar een traject voor jou gemaakt. 
Wil je een intake inplannen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.