top of page

AANBOD

Mogelijkheden voor uw organisatie of u als individu

Vrouwelijke ondernemers, opgelet!

Ontdek de kracht van een speciaal ontworpen coachtraject voor vrouwelijke ondernemers door vrouwelijke ondernemers. Wij garanderen jou dat jij de tools en begeleiding ontvangt om jouw potentieel te benutten. Dit zal voor zowel persoonlijke als zakelijke groei en succes zorgen.

Kijk op de PT Plus Coachtraject pagina voor meer informatie

Vitaliteit voor jouw organisatie

Als vitaliteitscoach begeleid ik aan de hand van masterclasses en coaching omtrent vitaliteit, medewerkers naar een vitale versie van zichzelf, zodat zij kunnen presteren naar hun maximale potentie op de werkvloer.

Door gebrek aan vitaliteit kan de medewerker vaak niet optimaal leven en presteren, waardoor veel potentie onbenut blijft. Na de masterclass(es) en coaching is de werknemer intrinsiek gemotiveerd om zijn/haar potentie te benutten.

Door mijn gepersonaliseerde aanpak kan ik duurzame gedragsverandering garanderen.

 

Wilt u meer weten over vitaliteit, mijn aanpak en wat dit voor uw organisatie kan betekenen dan plan ik graag een vrijblijvende call of (digitale) afspraak met u in.

Vitaliteit voor jou als particulier

Trainingsschema op maat

Vanaf €39,-

Sta jij regelmatig in de sportschool om te werken aan jouw doel? Maar ondanks dat harde werken, boek je maar weinig resultaat?

Eén van de dingen waar het aan kan liggen, is niet het juiste trainingsschema omdat het niet gericht is op jou als individu en jouw specifieke doel (welk doel dit dan ook is). 

Ik maak aan de hand van een bewegingsanalyse (kan online door video's toe te sturen) een volledig op maat gemaakt trainingsschema voor jou. 

Uitgebreide voedingsanamnese

Vanaf €129,-

Voeding (alles dat wij tot ons nemen, van maaltijden tot snacks tot drankjes) speelt een enorm belangrijke rol als het gaat om jouw optimale, vitale beste versie van jezelf. Kan je hier echter wel wat hulp bij gebruiken? Misschien zie je door alle bomen het bos niet meer met zoveel beschikbare informatie tegenwoordig (vaak ook nog eens tegenstrijdig). 

Met een uitgebreide voedingsanamnese gaan we jouw huidige voedingspatroon in kaart brengen om deze dan vanuit daar samen, stap voor stap te gaan optimaliseren. Op een manier waarmee jij meer kennis vergaart over voeding zodat je dit de rest van je leven kan blijven toepassen. 

bottom of page